Merr një numër të ri

Me ofertë speciale për 12 muaj!

Përfito dyfish internet me paketat SUPER!

Deri në 10GB në muaj, me te njëjtin çmim.

Porosit online tani

Kalo numrin tënd në Telekom

Redukto kostot dhe përfito menjëherë 5GB FALAS!

Mbaj numrin tënd dhe përfito:

5GB internet 4G dhuratë menjëherë

Ulje -30% për të gjitha paketat standarte për 6 muaj

Vizito çdo dyqan Telekom