I fuqishëm do të thotë i shpejtë

Rrjeti Telekom ka shpejtësinë më të lartë të testuar në Shqipëri në shkarkim dhe video streaming.

I fuqishëm do të thotë i qëndrueshëm

Rrjeti Telekom është çertifikuar si “Më i miri” në testimet e cilësisë në telefonata dhe internet.

I fuqishëm do të thotë i avancuar

Telekom ofron rrjetin më të avancuar 4G+ për shpejtësi deri në 300 MBPS.

Je Telekom?

Ejani në Telekom pa ndryshuar numrin tuaj dhe përfitoni nga oferta speciale e Paketave me parapagesë për 6 muaj!

Nëse nuk je ende Telekom kliko këtu

Rrjeti më i fuqishëm, jo vetëm me fjalë.

Pas testimit të pavarur nga kompania P3 Communication në 4 operatorë celularë

17 ditë matje në 24 qytete të Shqipërisë
3000 KM rrugë qytetase dhe ndërqytetase
20,907 pika gjeografike
58,171 testime telefonatash & interneti (data)

Telekom rezulton si rrjeti më i mirë në Shqipëri me pikët më të larta
nga të 4 operatorët për cilësinë e zërit, internetit dhe video streaming.

Video

Internet

Qëndrueshmëri

Jo vetëm rrjeti më i mirë,
por dhe kujdesi më i mirë për ju!

150,000 intervista në Shqipëri5,550,000 intervista në Evropë

Grupi Deutsche Telekom vlerësohet si rrjeti me përvojën më të mirë në shërbim dhe në kujdesin ndaj klientit.
Çmimi - UK Customer Experience Excellence Award.

Shijo si duhet rrjetin më të fuqishëm!

Karta SIM 4G

Nëse ende nuk ke kthyer kartën SIM në kartë 4G/4G+ vizito çdo dyqan Telekom dhe merr falas kartën tënde.

Paketat Telekom

Mijëra njësi dhe internet 4G pa limit me Paketat standarte 4-javore.

Shikoji tani

Shtoji edhe më shumë GB dhe shpejtësi

Paketat Internet
Paketat Internet Xtra

* Çertifikata P3 mbulon periudhën 7.7.2016-31.1.2017. Matjet janë kryer gjatë muajit Qershor 2016

** GB të vlefshme për 30 ditë pas aktivizimit, vetëm për abonentët me parapagesë, në rrjetin 4G/4G+. Oferta është promocionale, e vlefshme deri në 31 Mars 2017.